Over mij

Mijn drijfveer is om het mysterie van het leven te ontsluiten en anderen de weg te wijzen naar het vinden van hun eigen waarheid.

Volg je verlangen

Mijn naam is Isabella Sophia, ik ben ruim 25 jaar werkzaam als natuurgeneeskundig therapeut. Mijn wortels liggen in het sjamanisme. Sjamaan zijn betekent voor mij, mensen gidsen op hun eigen pad naar essentie.

Naast individuele consulten heb ik een eigen opleidingsinstituut waar mensen worden opgeleid tot Integratie Therapeut en geef ik jaartrainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording vanuit de Mysterieschool.
Hier wijs ik mensen de weg in het mysterie van het leven en leid ik ze op in de natuurgeneeskunde.

Mijn drijfveer is om het mysterie van het leven te ontsluiten en anderen de weg te wijzen naar het vinden van hun eigen waarheid. Mensen bezielen, inspireren en uitdagen om dieper te gaan en hoger te reiken is mijn passie.

Als kind begreep ik helemaal niets van de wereld, want datgene wat ik zelf zag en voelde klopte niet met mijn ervaring in de dagelijkse realiteit.

Omdat er niemand was die op al mijn vragen antwoord kon geven, besloot ik op mijn 10e, om het dan maar zelf uit te zoeken.

Zo kwam ik in contact met de niet-fysieke werkelijkheid, ook wel de droomtijd genoemd, met oude mythen en sagen, met sjamanen en meesters en de oude goden van Egypte. Daar heb ik geleerd dat de oude verhalen van de wereld eigenlijk initiatiepaden zijn.

Mijn droom is om een brug te slaan tussen werelden en mensen de weg te wijzen naar hoe ze zelf hun leven weer in eigen handen kunnen nemen.

Naast de persoonlijke consulten en opleidingen ben ik schrijfster van diverse boeken. Via deze boeken hoop ik je te inspireren de weg naar binnen te gaan en je eigen waarheid over jezelf te ontsluieren, want alleen waarheid heelt.

Wanneer je je weer herinnert wie je werkelijk bent, kan je gaan leven wie je bedoelt bent te zijn.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten,

Isabella Sophia

isabella sophia, soest, schrijfster, sjamaan, natuurgeneeskunde

© Isabella Sophia 2022 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden