Het pad van Isis: Opleiding tot Hogepriesteres

Deze grotere dimensie is je oorsprong: het is de dimensie van je ziel. De ziel voorziet jou als mens doorlopend van inspiratie, die je bereikt via je intuïtie en je gevoel. Je ziel verlangt ernaar zich te manifesteren op aarde. Als mens verlang je naar de wijsheid en het inzicht van je ziel. Zo bezien wacht de ziel op de mens en de mens op de ziel. In het samenspel van beiden worden vreugde, inspiratie en vervulling geboren.

Tot nu hebben de menselijke incarnaties op aarde een belangrijk gemeenschappelijk doel gehad: zij gaven ons ervaringen in allerlei opzicht. Alle opeenvolgende incarnaties op aarde zijn een aaneengeschakelde keten van oorzaak en gevolg. Ieder stukje pijn dat we laten liggen in het ene leven, komt terug in een ander leven om ons uit te dagen er dan beter mee om te gaan en het oude patroon te helen. Kenmerk van deze tijd en van de grote dimensionele overgang waar we nu voor staan, is om al deze geleefde levens tot heelheid te brengen in onszelf en een nieuwe start te maken als geheeld mens, die zijn kosmische verbindingen heeft hersteld. Voor wie hier aan toe is, is het nu de tijd om al die levens in jezelf te helen en een pionier te zijn voor de nieuwe (maar eigenlijk oorspronkelijke) energie.

Als priesteres leer je om alle facetten van jezelf te kennen en uit te dragen, en vanuit wie je in essentie bent, kun je de mensen en het leven om je heen ook bezielen en zo wordt je een sterke positieve kracht in de wereld. Wanneer je contact maakt met je ziel, komt er een bewustzijnsstroom op gang in je leven die je dichter bij jezelf brengt en je tegelijk uitnodigt het diepste van jezelf te laten zien aan de wereld. Je verbinden met je ziel is inkeren naar binnen, om je van daaruit krachtiger te manifesteren in de buitenwereld. Op je levenspad verschijnen vanzelf de mensen en de mogelijkheden die je helpen om je diepst gekoesterde wensen en verlangens te realiseren. Bezield leven is zowel gepassioneerd als tegelijkertijd verbonden met innerlijke rust en licht. Binnen de veilige omgeving van de groep zal een ieder uitgenodigd, geïnspireerd en uitgedaagd worden haar eigen persoonlijke weg te vinden en samen lopen we de inwijdingspaden van verschillende oude Godinnenculturen, die al door zoveel vrouwen voor ons gelopen zijn.

Jullie kunnen oude kennis en verborgen wijsheid verwachten, initiaties, inwijding vanuit deze Godinnen culturen, de Wicca en het sjamanisme.

Deze reis is een doorlopende reis van 1 dag in de maand; jij bepaald zelf hoe ver en hoe diep je wilt gaan en wanneer de reis voor jou klaar is. Iedere dag is een afgeronde dag. We starten met de volgende groep in oktober 2021 en je schrijft je per keer in voor in voor 12 dagen. 

De exacte data voor alle lessen volgt nog.

Kosten per dag zijn € 122,00

Heb je interesse, en/of behoefte aan eerst meer informatie of afstemming bel me dan even; 035-7512030 of mail me; i.sophia@ananta.nl

Docent: Isabella Sophia

© Isabella Sophia 2022 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden