De weg van Horus: Initiatiereis voor mannen

Egypte is verbonden met oude wortels, verhalen, mystiek, magie en bovenal inwijding. Eén van deze paden is het inwijdingspad van de farao’s; de weg van Horus die je weer in contact brengt met het Goddelijke in jezelf en de uitdaging om je authentieke mannenkracht opnieuw te ontdekken.

In deze tijd zien we dat veel mannen verward zijn over hun identiteit als man. De veranderende rolpatronen tussen mannen en vrouwen hebben de man in onzekerheid gebracht over zijn eigen rol. Vrouwen hebben de afgelopen decennia gestreden voor hun rechten en eisten hun terechte plaats weer op in de door mannen gedomineerde wereld, maar dat heeft ook de nodige schade gebracht aan de mannelijke ziel.  Vragen die een man op zijn levenspad tegenkomt en waar hij een antwoord op zal mogen vinden om zijn eigen identiteit terug te vinden zijn;

Hoe kan ik zowel krachtig en sterk, als gevoelig en liefdevol zijn? Wat is mijn rol in de wereld? Hoe kan ik een dienend leider zijn? Hoe benader ik een vrouw op een goede manier. Hoe verbind ik seksualiteit met liefde? Hoe vind ik broederschap met andere mannen terug?.

Je leert in deze leergang  om weer verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen levenspad, je ontwikkelt intuïtie en leert weer te luisteren naar je eigen dieper liggende verlangens. Je komt in contact met je schaduwkanten en leert door je eigen illusies heen te kijken, en ze te transmuteren. Verder leer je in deze reis om te werken met de Sekhem energie en om deze te leren combineren met Kundalini energie om zo een verdieping én verrijking te ervaren op het gebied van je seksuele energie.  Sekhem is een helende universele liefdesenergie, die jou op zielsniveau bereikt, het start met het reinigen en het uitbalanceren van iedere cel in je lichaam tot op DNA niveau. Sekhem geneest op alle niveaus van geest, lichaam en emotie. Sekhem-energie helpt je om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven en zowel persoonlijk als spiritueel te groeien naar de vervulling waar je al zo lang naar op zoek bent en geeft een diep gevoel van thuiskomen bij jezelf.

Docent: Isabella Sophia

© Isabella Sophia 2022 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden