Contact

Ben je geïnspireerd en wil je contact met mij opnemen? Dat kan via de onderstaande mogelijkheden.

(035) 751 20 30

Bel voor meer informatie

i.sophia@ananta.nl

Je kan me ook per mail bereiken.

Koningsweg 29 d

3762 EA Soest

Route beschrijving

De Koningsweg is de belangrijkste doorgaande weg door Soest en via alle routeplanners te vinden. Let op; soms pakt de routeplanner het nummer niet, toets dan Nieuwe Gracht 1 in, dan kom je aan de achterkant van het pand uit, waar ook onze ingang is. Het pand van Ananta en Natural Care ligt aan een rotonde en is zelf ook rond, dus direct herkenbaar vanaf de weg. Bij deze rotonde rijdt je om het pand heen en sla je direct rechts af. Daar bevinden zich 12 parkeerplaatsen waarop bordjes met Koningsweg 29 staat. Hier kun je vrij parkeren. (Bij de hoofdingang van het pand zijn alleen gereserveerde plaatsen, daar kun je dus geen gebruik van maken). 

Mochten  de parkeerplaatsen vol zijn, dan rijd je iets verder door en neem je 50 meter verder op de volgende rechts (bordje Yves Rocher en Basic Fit) daar bevind zich een groot parkeerterrein waar je vrij kunt parkeren. Vandaar uit is het een paar minuten lopen.

 

Openbaar vervoer

Kom je met openbaar vervoer; buslijn 70 rijdt over de Koningweg. Vanaf halte Merelweg is het 10 minuten lopen. Ook komen er verschillende buslijnen uit bij busstation Soestdijk. Vanaf daar is het een kwartier lopen. Treinstation Soest Zuid ligt aan het begin van de Koningsweg en daar zijn OV fietsen verkrijgbaar en van daar uit fiets je in 10 minuten over de Koningsweg (bij de 5e rotonde, zie je het pand links van je op de rotonde liggen) naar de andere kant waar Ananta en Natural Care zich bevinden.

© Isabella Sophia 2022 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden